Битката за лидерското място между мъжете във Фермата“ става все по-жестока.

...
Битката за лидерското място между мъжете във Фермата“ става все по-жестока.
Коментари Харесай

Шок: Още един иска да напуска „Фермата“, причината е… СНИМКА

Битката за лидерското място сред мъжете във „ Фермата “ става все по-жестока. За изненада на мнозина следващ участник изиска да напусне риалити формата, разгневен на алфа мъжкаря в „ Елбетица “ – актьорът Петър.

Дизайнерът Сергей, който също се стреми да застане отпред на зеления тим отсече, че повече не може да понася амбициозния си съперник и даже е подготвен да си тръгне от риалитито поради него.

Още в първите дни от предаването режисьорът Станислав също се закани да напусне поради арогантния, съгласно него, Петър. Впоследствие синът на артиста Сашо Дойнов би отбой и се отдръпна чак когато „ Елбетица “ гласува против него след двубой на Арената.

„ Някои от вас може би ще одобряват решението ми с наслада, други – не, само че, мисля, че за мен „ Фермата “ е дотук. Протестирам против властническото ръководство на Петър и не считам да съм част от него. Него никой не го е избирал за водач, той се самопровъзгласи за подобен “, разгласи Сергей. Актьорът обаче не му остана задължен.

„ Серго бяга. Целият му проблем е, че не съумя да вземе ролята, която искаше – да бъде водач на тима “, разяснява Петър, който се радва главно на женска поддръжка в своя отбор./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР